Stimați clienți,

S.C. Gabcors Instruments S.R.L. a fost înființată din dorința de a vă ajuta în alegerea produselor căutate de dumneavoastră dintr-o gamă variată care își propune să acopere aproape toate cerințele sectorului particular și industrial. Firma noastră vă pune la dispoziție o paletă generoasă de produse profesionale: aparate de măsura și control, instrumente de masura, testere electrice, masini optice de masurat in 3D, masini de masurat in coordonate 3D, braturi de masura portabile, calibre, termometre meteo și industriale, sisteme de ridicat și transportat, utilaje, mașini-unelte, scule aschietoare, benzi și discuri pentru debitat metalele, echipamente de protecția muncii, mobilier industrial, scule cu durata nelimitată și până la consumabile de zi cu zi.

Servicii: Servicii de etalonări - verificări - calibrări - măsurători metrologice in laborator Acreditat conform Standardului SR EN ISO/17025 pentru:: - calibre, sublere, micrometre, comparatoare, pasametre, cale plan paralele, pene paralele, tensiometre, masini de masurat in coordonate 3D, rugozimetre, proiectoare de profil etc...Etalonarea poate fi efectuată pentru numeroase domenii atât in cadrul incintei laboratorului cât și la fața locului.

Numărul foarte mare de produse, garanția calității și prețul competitiv ne dau convingerea că putem mulțumi clienții noștri. Ne angajăm să răspundem comenzilor dumneavoastră directe în cel mai scurt timp și cu cea mai mare seriozitate.

Pentru orice detalii sau comenzi ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail.

Marcile promovate: Helios-Preisser, FERVI, Subito, Schwenk, Horex, Sylvac, Futuro, Tesa, Mitutoyo, MAHR, ARA, JBO, LMW, Mikrontec, Lambrecht, GoodYear, HTC, Edi, Kennon, Baces3D, Coord3, Nüssler, Bowers, XMess, Werth...
www.firmeproduse.ro